13-03-2014

 Ford Focus 2017 naar een "gestroomlijnde uiterlijk van een coupe"?

Ford heeft onlangs de lakens van de gefacelifte Focus gehaald, maar is het bedrijf uiteraard al bezig met de volgende generatie. Logisch, achterstand betekend in de autobranche 'stilstand' en dat is wat geen n merk zich kan permitteren.

In een interview met Ford's vice president van productontwikkeling stelde dat de Focus 2017 een "gestroomlijnde uiterlijk van een coupe", zal hebben. Raj Nair weigerde in details te gaan, maar zei: "Het ontwerp is nog erg pril". Kopers praten over rationele redenen voor de aankoop, maar een behoorlijk percentage kopen om emotionele redenen, zoals styling."

Verder is er weinig bekend over het vernieuwde model, maar het is momenteel in ontwikkeling en zal waarschijnlijk in de voetsporen van het huidige model treden.

Bron | WorldCarFans

Theophilus Chin komt met de volgende ideen:

Hey Ford, dit is cool: Focus Coupe renderings door Theophilus Chin

De onafhankelijke automotive manipulator Theophilus Chin is klaar met een nieuw en goed idee. Dit zijn nieuwe renderings van een entry-level sportcoupe, dit keer op basis van de gefacelifte Ford Focus. Het project heeft wel degelijk zin voor de Blue Oval, volgens Chin.

"Ik hou van de gefacelifte Ford Focus, hoewel het echt niet uitziet als een Aston Martin. En dat zette me aan het denken aan een Coupe Focus. Ik denk dat een Focus Coupe Ford zal goed doen.


 
Bron: Theophilus Chin via WorldCarFans

terug Ford Focus nieuws      terug naar begin