29-03-2011

We hadden onze nieuwsgierigheid niet langer onder controle, we moesten hem 'even' zien, de nieuwste Ford Focus, en dus op naar de dealer.

 

We troffen een Moondust Silver hatchback en een Sedan in het 'Lunar Sky' aan, een fantastisch mooie kleur, welke zomaar onze keuze zou kunnen zijn. Persoonlijk moeten we nog steeds een beetje wennen aan de grote zijwaarts doorgetrokken achterlichten en vinden de achterlichten op de Sedan net iets mooier ogen dan op de hatchback.

 

Jammer dat het nog even duurt voor we de Wagon kunnen bekijken. Deze staat ongetwijfeld op de komende Auto Rai, net zoals de Focus ST 2012. Uiteraard zullen we ook daar een kijkje gaan nemen en daar de nodige foto's maken van deze 2 modellen.

 

De nieuwe Focus oogt groter dan de huidige, voor je gevoel heb je te maken met een auto uit de classe van de Mondeo. Aan de binnenkant, ziet er buiten het dashboard, netjes afgewerkt en fraai uit. Het dashboard zal naar mijn mening 'even wennen' zijn. Maar als we alle verhalen mogen geloven, raak je er al snel aan gewend, zeker wanneer je er een ritje mee hebt mogen maken, in de nieuwkomer. Dit is ons nog niet gelukt, maar zal zeer zeker binnenkort gebeuren.

Daarvan zullen we t.z.t. ons rij-verslag hier publiceren. Maar nu eerst veel kijkplezier met de foto's.

Foto's | Focusmania.com

Met dank aan: Ford van Bunningen - Uithoorn

terug overzicht Ford Focus nieuws      terug naar begin