10-03-2014

De Focus EcoBoost Edition is dé aanbieding aan de onderkant van het C-segment. Geen enkele concurrent biedt voor de prijs van € 19.495,= zo´n rijk uitgeruste auto en bovendien beschikt deze Focus standaard over de “Engine of the year 2013”.

Het is voor het 2e jaar op rij dat Ford deze prestigieuze prijs binnenhaalde. En als klap op de vuurpijl kan de consument voor de prijs van € 19.495,= kiezen voor een stijlvolle 4-deurs, een praktische 5-deurs of een uiterst ruime wagon.De Focus EcoBoost Edition 1.0 74kW (100pk) is gebaseerd op de reeds goed uitgeruste Trend versie met daarbovenop de volgende extra´s:
 
16 inch lichtmetalen velgen met Artic Grey Machined afwerking ( 18 inch ST velgen op de afbeelding tegen meerprijs)
SYNC: Bluetooth + Voice Control
Interessante optie is het Technology Pack (5 inch navigatiesysteem en parkeersensoren achter)
Nieuwe bekleding Ultimate Lux in Charcoal Black
Nieuwe lakkleuren zoals Deep Impact Blue (zoals de Focus op de foto's) en de Glace Blue, tegen een meerprijs en is gelijk aan de standaard metallic prijs € 700,= welke per direct verkrijgbaar zijn op de Focus en Fiesta.


 
Vermelde prijzen zijn opgegeven door: www.dekkerautogroep.nl

Focusmania is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de genoemde prijzen en andere info op deze pagina, meer informatie vindt u op www.ford.nl of informeer bij Dekker Autogroep die deze foto's & info beschikbaar hebben gesteld, met speciale dank aan: Johan Vogel

terug naar overzicht foto boek     terug naar begin