18-06-2012

Extra’s voor je Ford Focus Wagon van Loder1899

Op zoek naar leuke goodies voor je nieuwe Focus Wagon? Loder1899 kan je daar ongetwijfeld bij helpen, getuige de nieuwe tuning mogelijkheden die de firma aanbiedt.

De Ford Focus is van zichzelf al geen onaangename verschijning, maar er zijn altijd mensen die net wat meer onderscheiding willen. Dat kan, daarvoor kun je namelijk aankloppen bij Loder1899. Deze tuner stelt dat het leven van de Focus Wagon maar triest is, en dat de sportieve upgrades van het merk zorgen voor meer stijl en klasse.



Zo je wilt kun je de Focus bij Loder1899 laten voorzien van een cupspoiler, nota bene gemaakt van glasvezel of zelfs koolstofvezel. Ook is er een diffuser voor de Focus Wagon leverbaar. Daarnaast kan de Duitse tuner op de ophanging verlagen, een speciaal uitlaatsysteem monteren en natuurlijk wielen van grotere formaat monteren: er is de keuze uit verschillende soort lichtmetaal, van 17 tot en met 20 inch.

Heb je bovendien een Focus Wagon met dieselmotor, dan kan Loder1899 daar ook nog betere prestaties uit halen door middel van chiptuning. Het vermogen van de 2,0-liter dieselmotor stijgt zo van 140 pk naar 190 pk, terwijl het koppel van 340 Nm naar 390 Nm gebracht wordt.

Bron | Autoweek.nl

terug naar Tuners      terug naar begin